Leveranser

Förutsatt att din order enbart innehåller varor som finns i lager så bör du under normala förhållanden ha dem hos dig efter ca 2-5 arbetsdagar beroende på var i Sverige du bor. Vid avvikande leveranstider kontaktar vi dig. Vid köp av  stenprodukter så varierar fraktpriset beroende på hur mycket försändelsen väger samt vart i landet du bor. Fraktpriset på övriga artiklar är 59kr vid köp under 500kr.

Leverans av sten 

Vid köp av stenprodukter beräknas fraktkostnaden utifrån ditt postnummer, det tillkommer även emballage och eventuell palldelningsavgift.

Outlösta försändelser
Beställning som är levererad och ej utlöst inom 14 dagar returneras till oss på din bekostnad. Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Vid paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 295 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.